Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
unibet nieuws

Go Ahead Eagles – SK Brann Odds & Bonus

Op 25 juli 2024 wilt Go Ahead Eagles goede zaken op zoek naar een ticket in de Conference League. Hierbij nemen ze het in de eigen Adelaarshorst in Deventer op tegen SK Brann. Voor Go Ahead komt het natuurlijk niet zo vaak voor dat ze Europees voetbal spelen. De verwachtingen zijn hoog gespannen, maar wat zijn de kansen voor Kowet bij de bet sites?

Wat zijn de kansen van Go Ahead Eagles?

Go Ahead Eagles, afkomstig uit Deventer, Nederland, bereiden zich voor op hun eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2024/2025. Ondanks dat hun seizoen nog moet beginnen, hebben ze in de vorige seizoenen indruk gemaakt met sterke prestaties in de Eredivisie en wisten ze in de play-offs het laatste Europese ticket te pakken. Hierdoor staan ze nu in de voorronde van de UEFA Conference League. De ploeg uit Deventer is al even bezig met de voorbereiding op deze wedstrijd en heeft natuurlijk geen spelers die terug komen van het EK.

Op het veld zal de leiding liggen bij Bas Kuipers, de aanvoerder en linkervleugelverdediger die maar wat graag het hoofdtoernooi wilt bereiken. Het gevaar bij Go Ahead zal naar verwachting komen van Isac Lidberg, die vorig jaar zeven keer direct betrokken was bij een doelpunt in de Eredivisie. Even verderop zullen we kijken bij welke van de bookmakers Nederland je de beste odds kunt vinden. 

Wat weten we van SK Brann?

SK Brann is een club uit Bergen, Noorwegen dat al volop bezig is aan hun seizoen in de Noorse competitie. Vorig jaar eindigde ze in de middenmoot van de Noorse competitie, maar dit seizoen gaat het een stuk beter met Brann. Ze staan namelijk op de 2e plek in de Eliteserien. Verder weten we dat SK Brann wel vaker in kwalificatiewedstrijden in actie komt, maar het eigenlijk nooit echt ver schopt in Europa.

Daar willen de Noren dit jaar verandering in brengen met spelers zoals Bård Finne, een veelzijdige aanvaller die cruciaal is voor het scorend vermogen van Brann. Daarnaast rekent Brann op Felix Horn Myhre, een middenvelder die zowel defensief als offensief zijn waarde heeft bewezen de afgelopen jaren.Van alle bookmakers vind je goede odds bij unibet paypal. Je ziet ze hieronder, maar we hebben ook nog een mooie bonus in petto.

Go Ahead - SK Brann quoteringen EL kwalificatie

©Unibet 22.07.2024- odds kunnen veranderen

Hoe kun je wedden op Go Ahead Eagles – SK Brann?

Bij Unibet zien we dat Go Ahead Eagles met 1.95 favoriet is voor de overwinning. Wedden op een uitoverwinning van SK Brann in Deventer levert je namelijk 3.25. Een gelijkspel levert 3.50. Schat jij de kansen van Go Ahead Eagles hoog in? Dan is wedden op winst van Go Ahead zeker een goed idee.

We hebben nog meer goed nieuws, want behalve goede odds bij Go Ahead Eagles – SK Brann, kun je nu ook een mooie unibet 10 euro gratis pakken. Sterker nog, als je op zoek bent naar 10 euro gratis, hebben we goed nieuws. De aanbieding is namelijk verbeterd! Je krijgt momenteel bij Unibet namelijk 50 euro aan Free Bets.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Scoor een €20 Free Bet bij wedden op Argentinië -Marokko
volgend artikel
Spanning in Groep C: Wedden op Marokko - Irak Olympische Spelen