Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Nieuws over Livescorebet

Scoor een €20 Free Bet bij wedden op Argentinië -Marokko

Hoewel het gezegde voor de Spelen luidt: meedoen is belangrijker dan winnen, zullen de elftallen van Argentinië en Marokko met een heel ander doel zijn afgereisd naar Parijs. De Argentijnen wonnen het toernooi in 2008 maar moeten het nu doen zonder Messi Toch betreedt Argentinië, onder leiding van Javier Mascherano, het toernooi als favoriet en hopen zij Olympisch goud in de wacht te slepen. Wat zijn de kansen van Marokko?

Argentinië topfavoriet op de Spelen

Het U23-team van Argentinië barst van het talent en is bij de betsites nederland een van de topfavorieten om een gouden OIympische medaille te winnen. is Onder Mascherano, die zelf het goud al won in 2008 zijn de ‘jonkies’ van Argentinië klaargestoomd. Belangrijke spelers in het Argentijnse U23-team zijn Thiago Almada, Matías Soulé, Santiago Hezze, Alan Varela, Thiago Fernández, en Claudio Echeverr

Hoewel Mascherano een hoop kritiek kreeg op zijn speelstijl, spreken de resultaten van de jonge Argentijnen voor zich.

  • Argentinië 3-3 Paraguay
  • Argentinië 2-2 Venezuela
  • Argentinië 5-0 Chili

Wordt de zegereeks tegen Marokko voortgezet? Bij deze wedstrijd hebben we niet alleen goede odds gevonden, we verwachten bij Livescore Bet ook nog wel dat je enkele odds boost promo’s tegenkomt speciaal voor het wedden op Argentinië – Marokko.

Marokko wilt stunt van WK herhalen

Nog geen twee jaar geleden werd Marokko vierde op het WK voetbal in Qatar en het U23 team wilt net zoveel indruk maken als de oudere Leeuwen van de Atlas. Het U23-team van Marokko, dat zich kwalificeerde via de Afrika Cup U23 2023, arriveert met de missie om de verwachtingen te overtreffen. Hun ploeg, een mix van talenten uit de nationale competieie en in Europa gevestigde spelers, is klaar om de uitdagingen van het Olympische podium aan te gaan​. Marokko’s strategie draait om een sterke defensieve opstelling aangevuld met snelle tegenaanvallen. Dat zie je dan ook terug aan de kleine marges in hun recente resultaten 

  • Marokko 1-0 Ghana
  • Marokko 2-1 Egypte
  • Marokko 1-1 Nigeria

Belangrijke spelers in het Marokkaanse U23-team voor de Olympische Spelen zijn onder andere Abde Ezzalzouli, Ibrahim Salah, Bilal El Khannouss, Ismael Saibari, Amir Richardson, en Benjamin Bouchouari​. Kunnen zij opstaan en wellicht een mooie zomerse transfer verdienen? Er zal veel afhangen van deze wedstrijd en alle ogen zijn gericht op deze geweldige wedstrijd tussen Argentinë en Marokko op de Zomerspelen.

wedden Argentinie marokko odd

© Livescore Bet 22.07.2024 – odds kunnen veranderen

Wedden op Argentinë – Marokko

In een periode waarin er net even wat minder voetbal is, komen de Olympische Spelen natuurlijk goed uit. Hoewel je veel bekende spelers mist, is het U23 toernooi zeker interessant om op in te zetten en met wedden op Argentinië – Marokko zit je qua odds en weddenbonus gelijk goed. 

Zoals we al verwachtten is Argentinië favoriet bij de bookmakers. Winst van de Argentijnen staat bij Livescore Bet op 1.62 en een gelijkspel levert je hier 3.65 op. Wedden op Marokko wint van Argentinië levert je maar liefst 4.50 op. Dat is niet het enige, want met de Livescore Bet welkomstbonus pak je nu als nieuwe speler ook nog eens €20 aan Free Bets met daarbovenop nog eens 200 free spins voor in het Livescore casino. Aanmelden doe je binnen een minuut en na je eerste storting en het wedden van €10 of meer, is de bonus van jou! Meer weten? Klik op de link hierboven en scoor die heerlijke bonus!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de Hungary F1 met 50 euro gratis
volgend artikel
Go Ahead Eagles - SK Brann Odds & Bonus